lavendula


Mobiel en Tablets
Bestellen
Wie ben ik, Wat doe ik
Waar ben ik
Persoonlijke noot
Tips en Trucs
Even Apart, Giftig
Speciale aandacht
Wereldse Wensen
De Plantenmarkt
Zelf Zaden Opkweken


waterkraan

Mail mij
2 voeten in het zand


home pagehome

photo album with Albert Cuypmarket

verse vis op Albert Cuyp

verse kruiden in de vijzel

olijf en zuurkraam

kruiden en thee en nog meer

haring en gebakken kibbeling

fietsen op de derde markt


foto albums......
van de plantenparade

De Albert Cuypmarkt in vogelvlucht

Op deze pagina kom je door middel van het aanklikken van één van de onderstaande foto's in mijn foto album waar ik de Albert Cuypmarkt in drieën heb opgesplitst.
De vaste Cuyp bezoekers spreken steevast over de zogenaamde "eerste" , "tweede" en "derde" markt, vandaar deze opsplitsing.

de eerste markt.. viskramen op de tweede markt.. bloemen op de derde markt
De eerste markt.........De tweede markt.........De derde markt..
Het zijn voornamelijk oudere foto's , 2007 tot 2013. ga komende Herfst en Winter weer nieuwe op deze Plantenparade Foto Album zetten.
Achter "meer opties" rechts bovenin kan je een diavoorstelling laten draaien.
Met deze foto's probeer ik een impressie te geven van wat er op de markt zelf te koop is, ook de winkels die soms achter de kramen schuil gaan geef ik hier een plaats.
Er zijn natuurlijk ook een aantal winkels op de markt die een eigen kraam voor de ingang hebben en zo de markt vergroten met de winkelruimtes achter de marktkramen.
Aangezien dit alweer oudere foto's zijn is er veel veranderd op de markt. Een aantal kooplui zijn er niet meer of zijn met pensioen en uiteidelijk gestopt op de markt.
Veel nieuwe kramen en ook veel nieuwe winkels zijn erbij of in de plaats van gekomen.Een aardig aantal kooplui heeft een andere manier gevonden om hier op de Markt te blijven verkopen met totaal andere producten om zo eigen baas te kunnen blijven. Het was immers alleen mogelijk om met verse eetwaren e.d. te komen staan op de markt. En dat hebben toch een behoorlijk aantal kooplui gedaan en het was zeker ook gezellig. Bij alle kramen was er immers iemand aanwezig en diende de kraam niet enkel en alleen als etalage. Het Corona jaar is achter de rug, maar echt voorbij is het niet. Ik ga maar weer eens wat fotoś maken van de kramen welke er nu nog staan. Er is wel veel veranderd, maar ik vind het wel prima dat er nu toch nog meer kramen zijn waar de marktkooplui gewoon echt zelf in aanwezig zijn.

Hieronder 3 nieuwe Foto Albums waarin de meer recente foto's worden geplaatst.
Als jij zelf ook mooie of bijzondere foto's van Amsterdams grootste en mooiste Markt hebt en deze wil delen, stuur gerust een mail. Of stuur de foto's gewoon door en ik plaats deze op de juiste locatie

1e Markt
update eerste markt

2e Markt
update tweede markt

3e Markt
update derde marktnaar boven top
Heb je een vraag of opmerking?
Ik antwoord niet direct, maar toch 1 x per maand mail maar naar mij.

Vriendelijke groeten en wellicht tot ziens
Ellen