Website

Welkom bij de Plantenparade Mobiel.

Terug

Over de Plantenparade

Even voorstellen

groenpetIk ben Ellebelle, een kleine zelfstandige met groene vingers en een groen hart. Met een opleiding plantenkunde en de nodige werkervaring in de plantenwereld ben ik wellicht de persoon waar u naar op zoek bent.
Heeft u een eigen tuin, een balkon of een dakterras? En u wilt dit graag mooi en gezellig inrichten? Misschien kan ik u hierbij adviseren en bijstaan in het uitvoeren van uw plannen.
NB: Veel advies is nog steeds gratis, maar ik ben ook in te huren. Vroeger stuurde ik ook gratis zakjes zaad e.d., maar de vraag is te groot. U kunt online bestellen. Mijn prijzen en tarieven zijn zeer schappelijk.

Mijn netwerk

groenwereldIk woon in Amsterdam Oud Zuid ("de Pijp") en ben losjes verbonden aan een planten winkel op de Albert Cuyp-markt. Het is hier waar ik veel van mijn kennis heb opgedaan en onderhoud nog steeds goede kontakten met alle medewerkers. De Albert Cuyp-markt is de plaats waar ik mijn meeste tijd doorbreng bij en achter de verschillende markt kramen. Als alle plannen goed verlopen kunt u mij wellicht het komend jaar (2013) weer vinden met een marktkraam met diverse aanverwante artikelen voor de tuin of het balkon en terras.
Ik spreek over ons omdat ik beschik over een netwerk van mensen uit mijn kennissenkring waarop ik zo nodig een beroep kan doen. Hierbij kan u denken aan een meester timmerman, een goede schilder, een 'manusje van alles' en een ervaren stratenmaker voor verschillende werkzaamheden aan tuinhuisje, hek- of tegelwerk e.d.

Mijn internetwerk

bloem1 Ik onderhoud mijn website zelf. Ik ben begonnen met een simpele homepage als mogelijkheid om mijn liefde en enthousiasme voor en kennis over de plantenwereld te delen. Ook mijn markt en mijn buurt kon ik hier op kwijt kwijt en een nieuwe weg was gevonden om via mijn eigen website een grotere groep mensen te interesseren voor de plantenwereld. Op deze manier probeer ik nu van mijn hobby mijn werk te maken.
Naarmate het aantal pagina's zich uitbreidde heb ik mijzelf (ondermeer met hup van seniorenweb) geleerd om leuke effecten (pop_ups met vergrootte plaatjes e.d.) in te bouwen en om mijn website beter te structureren.
Deze mobiele versie (opgezet door een zeer behulpzame kennis) is weer een nieuwe uitdaging. Hiermee kunnen mijn klanten mijn site aan hun kennissen laten zien met hun mobiel.
Terug

Web Winkel

Via E-mail
Bestellijst ! Bestellijst !
Terug

Albert Cuyp

Albert Cuyp Markt
Terug

Eetbaar

             Zelf kweken
Shop !
Terug

Tuininrichting

Shop !
Terug

Kennisbank

Shop !
Terug

Groene Wereld

Shop !
Terug

De Plantenwinkel

Shop !