lavendula


Wie ben ik, Wat doe ik
Waar ben ik
Persoonlijke noot
Tips en Trucs
Even Apart, Giftig
Speciale aandacht
Wereldse Wensen
De Plantenmarktwaterkraan

Mail mij
2 voeten in het zand


home pagehomelogo_facebook who and what
Op het dakterras op het dak

Rododendron in de tuin grote rododendron's

Italiaanse Terra Cotta terra cotta potten

Zijgevel met Petunia's zijgevel met petunia's

Winterbakken opgemaakt planten voor Le Restaurant

Op de markt kraam met vogelhuisjes

Mooie Campingtuin tuin op de camping

Wie en wat is....
de plantenparade

Even voorstellen

Ik ben een kleine zelfstandige met groene vingers en een groen hart. Met een opleiding plantenkunde en de nodige werkervaring in de plantenwereld ben ik wellicht de persoon waarnaar je op zoek bent.
Heeft u een eigen tuin, een balkon of een dakterras? En u wilt dit graag mooi en gezellig inrichten? Misschien kan ik u hierbij adviseren en bijstaan in het uitvoeren van uw plannen.
Wat ik doe....
Ik richt mij op die mensen die niet goed weten wat er allemaal mogelijk is in de plantenwereld, maar dit graag wel willen weten, en ook op de meer ervaren plantenvrienden onder u die wel willen, maar het niet meer alleen kunnen.
Bijvoorbeeld hoe ermee te beginnen en hoe er dan mee om te gaan en hoe een 'buiten' goed in te richten zonder dat het een ons welbekende werkhuis wordt.
Daarnaast heb ik goede kontakten met de detailhandel voor bloemen en planten en ook weet ik de weg naar de groothandel voor wat er verder nog maar nodig is voor huis en tuin.
Een uitgebreide keuzemogelijkheid ligt hierdoor binnen handbereik. Ook binnenshuis zijn er natuurlijk voldoende mogelijkheden om met de diverse planten en aanverwante artikelen de boel op te fleuren.
Eén van mijn belangrijkste kontakten kan je vinden op de grootste markt van Amsterdam, de Albert Cuypmarkt en het is deze markt die je gerust mijn thuisbasis mag noemen.
Meer over deze winkel en de producten die er worden verkocht kan je vinden onder De Plantenmarkt in een aparte bladzijde op mijn site.

Ook kleine aanpassingen of renovaties aan hekwerk of tegelwerk zijn geen onoplosbaar probleem omdat ik kan steunen op de hulp en advies van een meester timmerman samen met een zeer ervaren stratenmaker.
Omdat alles op locatie besproken kan worden blijft er genoeg ruimte voor de eigen persoonlijke inbreng.

Nog even dit, maak even een sprongetje naar Persoonlijke noot , ook te vinden in het linkerveld, en zie hoe ik zover gekomen ben om deze site te gaan maken. Op dit moment ben ik nog steeds zoveel mogelijk bezig om deze site verder uit te breiden, maar dat is natuurlijk een kwestie van tijd en de nog meer te verwerven kennis.

Heb je een vraag of opmerking?
Wachten hoeft echt niet ....................... mail maar naar mij.

Vrolijke groetens van Ellen

naar boven top