special attention mijnspinneweb

de schrijfster

de discutantes

koeien zonder oormerk

koe op de Albert Cuyp

snaarinstumenten

acanthus spinosus

andré hazes of buurtmozaiek

Valid XHTML 1.0 Strict


vorige.............. volgende

speciale aandacht
van de plantenparade

De eerste bladzijde

Ik ben nu een paar maanden verder, het is ondertussen 24 juni 2009, en vandaag bezocht ik de blog van Joshua. Ter introductie, Joshua is één van de vele markante mensen die ik zo de afgelopen jaren ben tegengekomen op of rond de Albert Cuypmarkt. Had al eerder belooft om te gaan kijken, maar dat kwam er steeds niet van tot vandaag dus. Hetgeen ik tegenkwam op zijn blog heeft mij doen besluiten om hier extra aandacht aan te geven. Eén blog betreft geïllustreerde teksten de Discutantes, en het ándere blog zijn de scherpe teksten in Actuality . Neem gerust een kijkje hier en laat je maar vermaken.
Het is alweer december en bijna kerst. De tijd gaat snel en mijn bezigheden zowel binnenshuis als daarbuiten hebben mij deze Speciale aandacht link doen vergeten, ben het niet gewoon om een soort van maand_dagboek te schrijven. Het compleet maken van deze website in het geheel vraagt meer tijd dan gedacht.
Vanochtend kreeg ik via mijn mailbox een aantal foto's gestuurd met betrekking tot de Albert Cuypmarkt. Er was op dinsdag 22 december een koe aan de wandel op de markt en twee bewoners van de Cuyp hebben dit op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto's zijn doorgestuurd en nu kan je ze hier zien op de Speciale aandacht pagina van De Plantenparade. Dit zijn leuke foto's die ik zeker wil delen met wie er maar oog voor heeft.

koe op de markt
Geen dagelijks beeld op de Albert Cuyp, maar gezellig was het wel.


Het jaar 2009 is bijna verleden tijd en ik wens alle lezers hier de drie G 's toe.......Gezellig.......Groen en ........Gezond.

Hieronder kan je doorklikken naar de achterliggende bladzijdes. Deze lopen door naar gelang de tijd verstrijkt en ik de bijzondere gebeurtenissen weer heb vastgelegd.
Het is nu een kwestie van doorlezen en ontspannen of later terugkomen op een meer geschikt moment hiervoor....................

De eerste bladzijde
Cartoons en Actualities van Joshua
Koe op de Albert Cuyp
Einde van 2009
De tweede bladzijde
Duo Irwin, gitaar, en Martina, percussie. Op zoek naar locaties om te kunnen optreden.
Het handige bakkie van Job en Diederik. De Click & Go basket.
De derde bladzijde
Vulkaanas uit de vulkaan onder de gletsjer Eyjafjallajökull op IJsland
Koninginnedag en vuilnisophaal staking
De ronde van Italië en de Giro mania
De vierde bladzijde
Foto slide_show van de buurt en Albert Cuyp
De vijfde bladzijde
Hier een stukje over de de bedreiging van De Bij
Weer in de Pijp terug in het Sarphatipark
De zesde bladzijde
Aandacht voor de Roze Knoflook uit Lautrec
Het Nazomerfestival in De Pijp


Later volgt er weer meer.............
De volgende bladzijden zijn onder constructie


Naar de zevende

Naar de achtste

Naar de negende

Naar de tiende

Dit zijn natuurlijk leuke dingen die gebeuren op de markt. Als er nog meer gezellige, bijzondere of op een andere manier interessante gebeurtenissen zijn waarvan ook foto's zijn gemaakt, aarzel dan niet en stuur het maar door. Wie weet is er een plekje voor en krijgt het hier de Speciale Aandacht die je ervoor wil.

Vriendelijke groeten en wellicht tot ziens
Ellen