Home Wie Foto album
Links Waar De Trends

Home
Wie ik ben wat ik doe
Waar vindt u mij
Persoonlijke noot
Foto album
Verzorging van A-Z
Tips en Trucs
De Trends
Even Apart
Apart,de eetbare tuin
De Plantenmarkt
Product per seizoen
Mijn Favorieten
Speciale aandacht
Wereldse Wensen
Links


top

home


Een klein plekje voor
Moerkerk's
Plantenparadijs

Dit is een middelgroot planten en tuincentrum in Voorschoten aan de rand van Leiden. Dat ik dit Paradijs een klein plekje heb gegeven komt simpelweg uit wat korte, maar zeer prettige ontmoetingen. Dit gebeurde in December 2008 en 2009 tijdens de kerstperiode.
Zoals al op andere bladzijden te lezen is ligt mijn thuisbasis op de Albert Cuyp en de daar gevestigde Plantenmarkt. Het is niet ongebruikelijk bij kleine bedrijven om samen grotere partijen te kopen, zo ook bij deze twee bedrijven in de plantenwereld. Ten opzichte van de Scandinavische landen, voor de kerstbomen inkoop, is Voorschoten echt niet ver weg.
Hier onder kunt u een slide show zien van foto's die ik in december 2008 gemaakt heb. Het waren de prachtige kerstbomen die mij indertijd naar Voorschoten hebben gelokt en ook dit jaar zal het aanbod in beide plantenzaken weer geweldig zijn.


Opnames in december 2008


Opnames in december 2009

Ik wens beide zaken een goede verkoop en een ieder die dit leest prettige feestdagen en een goed 2010.
Groeten en tot ziens Ellen

Een mail sturen mag altijd.

Nog even dit, maak even een sprongetje naar Persoonlijke noot , ook te vinden in het linkerveld, en zie hoe ik zover gekomen ben om deze site te gaan maken.